Frank Dassen

Mijn naam is Frank Dassen en sinds mijn geboorte in 1977 ben ik inwoner van Elsloo.
 
Na mijn beroepsopleidingen ben ik sinds 1998 werkzaam als financieel adviseur in assurantiën. In mijn huidige functie houd ik mij voornamelijk bezig met maatwerk in advies, met name op het gebied van financiële planning.

Als vrijwilliger ben ik actief binnen het dorpsontmoetingscentrum Elsloo waar ik met andere inwoners onder het motto “samen zelf doen”  een bijdrage lever aan de leefbaarheid en eigen kracht van mijn woonplaats.

Naast mijn liefde voor sport, met name de wielersport, ben ik al sedert 2010 bezig om me in te zetten voor een krachtig liberaal geluid in de gemeentelijke politiek van Stein. Gedurende die jaren ben ik op verschillende manieren actief geweest voor de VVD in Stein, zowel bestuurlijk (als afdelingsvoorzitter) als politiek.

Ik sta voor een politiek die niet alleen naar het heden en morgen kijkt. We moeten ook nadenken over hoe we Stein voor onze kinderen en kleinkinderen mooi, aantrekkelijk en kansrijk houden.

Daarbij zullen we nu en dan out-of-the-box moeten denken en vertrouwde wegen moeten verlaten. Want de tijden veranderen, en zo ook de maatschappij. Dan moet de gemeente meegaan met de ontwikkelingen van nu en de burger kunnen bieden wat vandaag gevraagd is. Dan moet de gemeente ook durven innoveren, zowel in de eigen organisatie alsook met het beleid. Soms zullen we oude grenzen simpelweg moeten verleggen om nieuwe hoogten te bereiken. Ook dat is een kans. Daar zal ik me sterk voor inzetten. Dat is tevens een belofte.

Mijn slogan is daarom kansen zien, kansen benutten.

Stein is niet van de ene op de andere dag geworden wat het nu is. Dat zijn de vruchten van de vele generaties die ons zijn voorgegaan. Onze opa’s en oma’s. Hen mogen we niet vergeten en laat ook dat gezegd zijn. En met de bewoners van nu bouwen we verder aan een Stein dat vol vertrouwen de uitdagingen van de toekomst tegemoet mag zien. Een Stein dat de kansen van vandaag en morgen maximaal benut.

Met optimisme en met de vizier vooruit, dat is hoe ik me ervoor wil inzetten om deze doelen te bereiken.