Josyane Kremers

Mijn naam is Josyane Kremers. Na mijn eerste levensjaren in Geleen doorgebracht te hebben, ben ik sinds februari 1966 woonachtig in Stein. Na op Groenewald mijn VWO-diploma gehaald te hebben, heb ik in Sittard de H.E.A.O.-EJ gevolgd. Daarna heb ik in Tilburg aan de universiteit rechten gestudeerd. Na het afsluiten vanmijn studie heb ik administratieve en juridische functies bekleed.
Tijden mijn middelbare schooltijd was ik al geïnteresseerd in politiek. Ik was toen al een aanhanger van de VVD. In 2006 ben ik lid geworden van de VVD en niet lang daarna actief geworden voor de VVD in de Steinse politiek als lid van de steunfractie,
Wat mij in de VVD aanspreekt is de positieve houding van de leden. Men heeft een positieve kijk op de samenleving. Men wil de mensen niet betuttelen en voorschrijven wat zij moeten doen, maar ze stimuleren om zelf initiatieven te ondernemen en zelf het heft in handen te nemen. Waar nodig, moet de overheid hulp bieden.
Deze houding van de VVD pas ik ook toe in de Steinse politiek. Ook vind ik van belang, dat men niet alleen naar vandaag en morgen kijkt, maar ook naar de verdere toekomst. Ook in de toekomst moeten de Steindenaren in een veilig, economisch sterk en mooi Stein kunnen wonen. Een Stein, waar je je thuis voelt.