Semna Rouschop

Mijn naam is Semna Rouschop en geboren in Elsloo. Sinds juni 2017 ben ik samen met mijn partner Dennis verhuisd naar Stein.

Sinds 2015 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht, in Management Change en Consultancy. Op dit moment ben ik werkzaam bij CGI N.V., als Business Informatie Analist. 

Ik speel volleybal sinds geruime tijd bij ADC in Stein. Dat is mijn passie en hier haal ik veel plezier en voldoening uit. 

Duurzaamheid en milieu staan bij mij ook hoog in het vaandel. We maken allemaal gebruik van alles wat de aarde ons te bieden heeft en mogen hier dan ook zorgvuldig mee omgaan. Een mooie én duurzame leefomgeving is in het belang van jong en oud.

Verder vind ik ondernemerschap erg belangrijk. Iedereen moet een eigen bedrijf kunnen beginnen, van starter tot senior. De gemeente moet deze mensen dan ook de juiste handvaten en ondersteuning kunnen bieden om als MKB te groeien en te bloeien.

Last but not least, ook voor jong en oud is huisje boompje beestje van belang. Voor elk budget moet er voldoende en fatsoenlijke huisvesting mogelijk zijn.