Sterk in opleiding

Geen loopbaan is gelijk. Niet in het bedrijfsleven, maar al zeker niet in de politiek. En het is zeker niet eenvoudig om keuzes te maken tussen en/of binnen een politieke of maatschappelijke loopbaan. De een heeft ambities om volksvertegenwoordiger te worden, de ander heeft wellicht bestuurlijke ambities. Sommigen staan voor de keuze: of hun politieke loopbaan vervolgen of hun energie op een maatschappelijke carrière richten; weer anderen worstelen met de vraag hoe een politieke en maatschappelijke carrière eigenlijk te combineren.

Opleidingen en trainingen

De VVD investeert veel in de ontwikkeling en professionalisering van haar leden. Daarbij houden wij rekening met persoonlijke wensen, ambities en mogelijkheden. Hiervoor biedt de Haya van Somerenstichting diverse opleidingen aan. Daarnaast is de afdeling Talentmanagement actief met diverse trainingen en workshops.

Jouw ambities naar een hoger plan

Kortom, lid worden van de VVD opent vele nieuwe mogelijkheden voor een loopbaan in de politiek en aanverwante terreinen. Onze scouts en talentmanagers staan daarbij altijd voor je klaar om je ambities naar een hoger plan te trekken.

Contactpersoon: Rob Helwig

WIl je meer weten? Ga dan naar: https://opleidingen.vvd.nl